BBQ folder nu beschikbaar |
Nieuw *Streetfood box* |
Culinaire Slagerij
Vlamingen zijn echte Bourgondiërs als het op lekker eten aankomt. Culinaire slagerij Brabants ijvert er al jaren voor opdat de bewoners van Herentals en omstreken op dit vlak niets tekort komen.
In ons atelier bereiden we met een professioneel team alle dagen verse, gezonde en lekkere producten. De passie voor het ambacht en de liefde voor het beroep zijn daarbij onze leidraad en dit zonder dat we het dierenwelzijn uit het oog verliezen. Om die reden staan we ook zeer dicht bij onze kwekers.
Het is ons streven om de echte smaak en kwaliteit van vroeger aan te bieden.
Het versnijden en uitbenen van ons vlees doen we zelf zodat we het beste kunnen bieden aan onze klanten.
Daarnaast biedt onze zaak een uitgebreid assortiment aan van huisbereide uitstekende charcuterie, salades en gerechten.
We zijn ook trots op onze prijzen die wij gewonnen hebben.
2019: Huldiging laureaat van de arbeid: Bekroning door de Koninklijke orde met een gouden ereteken ambacht man en vrouw in de sector slager, spekslager - traiteur.
2021: 5 gouden medailles en 1 zilveren op de Europese vakwedstrijd Confrérie des Chevaliers du goüte - Andouille de Jargeau.
Gouden medaille :kippenwit, Bastpaté, Huisgerookt noothammetje, Ovengebakken “Duroc” beenham, huisgerookt spek.
Zilveren medaille : Filet d’Anvers
En nog een extra onderscheiding “ Prix d’honneur” voor ons huisgerookt spek.
2022: Gouden medaille voor de pastrami v/h huis op de vakwedstrijd van Eurobeef.
2023: Belgisch kampioen bbq worst , ook nog Gouden medaille behaald voor vleesbrood v/h huis , Gouden medaille ovengebakken spek
Kom langs en ontdek onze passie!
In ons atelier bereiden we met een professioneel team alle dagen verse, gezonde en lekkere producten. De passie voor het ambacht en de liefde voor het beroep zijn daarbij onze leidraad en dit zonder dat we het dierenwelzijn uit het oog verliezen. Om die reden staan we ook zeer dicht bij onze kwekers.
Het is ons streven om de echte smaak en kwaliteit van vroeger aan te bieden.
Het versnijden en uitbenen van ons vlees doen we zelf zodat we het beste kunnen bieden aan onze klanten.
Daarnaast biedt onze zaak een uitgebreid assortiment aan van huisbereide uitstekende charcuterie, salades en gerechten.
We zijn ook trots op onze prijzen die wij gewonnen hebben.
2019: Huldiging laureaat van de arbeid: Bekroning door de Koninklijke orde met een gouden ereteken ambacht man en vrouw in de sector slager, spekslager - traiteur.
2021: 5 gouden medailles en 1 zilveren op de Europese vakwedstrijd Confrérie des Chevaliers du goüte - Andouille de Jargeau.
Gouden medaille :kippenwit, Bastpaté, Huisgerookt noothammetje, Ovengebakken “Duroc” beenham, huisgerookt spek.
Zilveren medaille : Filet d’Anvers
En nog een extra onderscheiding “ Prix d’honneur” voor ons huisgerookt spek.
2022: Gouden medaille voor de pastrami v/h huis op de vakwedstrijd van Eurobeef.
2023: Belgisch kampioen bbq worst , ook nog Gouden medaille behaald voor vleesbrood v/h huis , Gouden medaille ovengebakken spek
Kom langs en ontdek onze passie!
|
|